Pemasaran Facebook Tanpa Kos!
Selamat Datang, Tetamu!! Login

Dah Cuba PELBAGAI JENIS Bisnes Affiliate Tetapi Masih Gagal Buat Komisen BESAR?

Apa Kata Saya Bantu Anda Buat Bisnes Affiliate Dari A Hingga Z, Bermula Dari Teknik kPemasaran, Sehinggalah Kepada Penyediaan Platform Yang Mudah Serta Sistem Komisen Yang  Memberikan Anda Pendapatan BERULANG-ULANG Dengan Hanya Sekali Kerja Sahaja!


Sistem Ter'KINI' Yang Membuatkan Sesiapa Sahaja Boleh Buat Duit Dengan Mudah, Kos Rendah, Tak Perlu Terlalu Menjual Serta Dengan Strategi Pemasaran Terbaru (2017)!

Sistem ini sesuai buat mereka yang telah mencuba pelbagai program buat duit online seperti jual ebook, buat affiliate, buat blogging dan sebagainya. TETAPI masih belum berjaya buat duit online dengan JUMLAH yang BESAR walaupun sudah bertahun-tahun mencubanya.

Sebelum kita bincang lanjut tentang sistem ini, sudilah saya bongkarkan kisah ini kepada anda ~ kerana ia SANGAT penting supaya anda faham bagaimana sistem ini boleh mengubah nasib anda.


Apa Kata Mereka Yang Telah Mendapat Hasil Melalui 'SISTEM' Ini...

Sistem terbaik setakat ni, double income dengan 1 usaha. 

Jarang ada sistem buat duit yang bagi 2 income dalam 1 kerja. Fokus promote 'link special' dalam 1 minggu, minggu ke2 dan seterusnya income akan masuk sendiri walaupun tak promote dah.

 

Thanks,
Iffat Salleh, CP

Thumbs up untuk NiagaFB...

Sistem affiliate ini memang lain dari yang lain. Apa yang terjadi dari system ini ialah...penaja atau orang yang memperkenalkan ebook ini kepada pembeli baru akan membantu anda mendapatkan jualan niaga fb juga...ada yang bina group/team sendiri seperti saya untuk pastikan yang pembeli baru dapat belajar dan buat duit dengan niaga fb...ini suatu perkembangan baik dalam dunia affilaite di mana sebelum ini hanya ada penjual dan pembeli satu hala sahaja..akan tetapi dengan niaga fb, penjual akan bantu pembeli mendapatkan jualan...sistem bantu-membantu ini memang baik dan haruslah diteruskan..Syabas NiagaFB

Muhammad Faiz Mostaman


3 Trend Terkini Digabungkan Ke Dalam Satu 'SISTEM'

“3 Konsep Dalam 1”

Anda perlu tahu bahawa trend orang mahu buat duit online zaman sekarang ada 3. Anda mesti ikut trend tersebut, barulah orang mudah nampak kempen bisnes anda itu lebih mudah buat duit.

Trend yang saya maksudkan adalah :

  • Trend produk digital + online. Tidak dinafikan produk digital seperti ebook, software, muzik atau filem masih mempunyai pasaran yang besar. Tetapi bukan senang dipasarkan jika anda tidak tahu caranya. Maka dalam sistem ini, saya gabungkan antara produk maya (digital) dan sistem!
  • Trend ilmu marketing terkini. Zaman sekarang, nak buat pemasaran online perlukan ilmu. Tanpa ilmu pemasaran terkini yang berkesan, saya pasti ramai akan gagal. Maka sistem ini disertakan dengan proses pembelajaran yang berterusan. Sambil belajar, sambil buat duit!
  • Trend komisen besar & banyak. Dengan komisen yang lumayan seperti yang dijanjikan, sesiapa sahaja boleh buat duit berlipat kali ganda. Ini bukan konsep AUTOdownline yang merapu, tetapi ini konsep NETWORKING yang sebenar. Mereka tak perlu kenal siapa downline mereka untuk saling membantu dan bersama-sama buat duit dengan cepat dan berulang-ulang!

Ini realiti! Dan, kita kena kejar trend yang mempercepatkan bisnes kita maju ke hadapan!!


‘Sistem’ Ini Belum Pernah Saya Dedahkan Kepada Sesiapa Pun! Mungkin anda orang pertama yang bakal menggunakannya nanti!

Pssst … mohon jangan teruja sangat sampai tercerita kepada orang lain.

Anda fahamkan dulu bagaimana sistem ini berfungsi. Apa yang pasti, ini bukan sistem MLM seperti di luar sana, dan ia dibangunkan oleh IM yang mempunyai mindset seorang usahawan online yang serius mahu buat duit (iaitu saya!).

Oleh itu, saya faham sangat apa yang seorang usahawan internet perlukan, apa yang mereka impikan, apa masalah mereka dan sistem yang bagaimana betul betul membantu mereka.

Niat saya, mahu menjadikan anda sama-sama kaya dan berjaya.

*Penafian: Dengan sistem ini, bukanlah bermakna anda kena goyang kaki sambil menunggu hasil. Usaha tetap diperlukan. Tetapi sistem ini yang akan mempermudahkan kerja-kerja buat duit anda sehingga 30% - 70% lebih cepat!

Mohon jangan ceritakan kepada sesiapa lagi. Saya mahu, anda fahamkan dahulu sistem ini berfungsi. kemudian barulah ambil keputusan sama ada nak join ataupun tidak.


Memperkenalkan 'Program Affiliate NiagaFB - Affiliate Aktif & Pasif'

Sebelum itu, saya mahu memperingatkan kepada anda, ini bukan Forex, MLM, atau Autodownline Yang Merapu Seperti Di Luar Sana

TETAPI Lebih Hebat Dari ITU...

  1. Ebook Dengan Ilmu Perniagaan Berterusan
  2. Berasaskan Internet Berkos RENDAH
  3. Komisen Berlipat Kali Ganda & Berterusan
  4. Berniaga Tanpa Simpan Stok (produk disediakan)
  5. Produk Terlaris & Mudah Terjual (produk laku)

Setelah anda sedar perlunya mengikut trend semasa iaitu digital dan berasaskan internet, anda tentu pening bagaimana untuk bermula.

Baik, semua itu saya sudah permudahkan.

Saya bina program Affiliate ini supaya anda boleh ikut satu persatu, dan tidak perlu pening kepala nak hantar produk kepada pelanggan. Semua sistem komisen akan berjalan seiring dengan prestasi keuntungan anda. Itu saja.


Bagaimana Program Affiliate NiagaFB Ini Berjalan?

Baik, saya cerita dalam bentuk carta supaya anda akan lebih faham. Join harini, dan prosesnya amatlah mudah:

Apa yang saya berikan hari ini bukan sekadar ilmu marketing. Tetapi berserta dengan SISTEM, dan sistem ini boleh membantu anda melipat-kali-gandakan keuntungan anda (buat lebih banyak komisen)!

Ilmu semata-mata, ia akan menjadi teori sahaja. Maka ramailah yang akan gagal.

Jika saya beri SISTEM semata-mata, maka ramailah yang akan terkapai-kapai dan keliru bagaimana nak buat duit online dengan sistem hebat ini.

Sebab tu, saya sediakan program yang menggabungkan kesemua yang anda perlukan. ILMU + SISTEM + KOMISEN. Ia menjadikan program ini sangat membantu anda membuat duit online. Bukan lagi terawang-awang dengan konsep teori sahaja.




Kami Beri Anda Komisen ‘Berjangkit’

Sistem terbest ini mempunyai sistem komisen yang mudah ‘berjangkit’!

Jika anda promosi hari ini, amat mudah dapat jualan.

Orang yang daftar di bawah anda, turut mempromosikan program Affiliate ini kepada orang lain.

Anda berpotensi mendapat komisen BERULANG-ULANG dari pelanggan yang sama.

Ditambah lagi produk yang ada banyak permintaan, sesiapa sahaja mudah untuk jana jualan dengan cepat & banyak!  

Bagaimana Komisen Boleh 'Berjangkit' & Berapa Potensi Komisen Yang Anda Bakal Perolehi?

Terdapat 2 bentuk komisen yang bakal anda perolehi dalam program Affiliate NiagaFB ini:

  • Komisen Aktif - Promosi ebook NiagaFB kepada rakan-rakan yang berminat
  • Komisen Pasif - Promosi program affiliate NiagaFB kepada rakan-rakan yang minat

Komisen bertingkat (atau berjangkit) ini mampu menggandakan jumlah pendapatan anda dalam bisnes Affiliate. Saya mahu anda cepat buat duit. Sebab itu, saya buat dalam bentuk binari dan sesiapa sahaja boleh berjaya dengan sistem ini.


Berapakah Potensi Pendapatan Jika Saya Memperkenalkan Ebook NiagaFB Kepada Rakan Saya Pada Hari Ini?

Sekali lagi saya tegaskan, anda perlu rajin membuat promosi. Saya, sistem ini dan rakan-rakan di dalam group akan  membimbing dan memberi motivasi supaya anda terus-menerus buat duit online dengan program Affiliate ini. Malah, kisah kejayaan rakan-rakan dalam group juga akan membantu memotivasikan anda.

Dengan program Affiiate NiagaFB ini, anda tidak perlu menipu pelanggan dengan berlagak dan bergaya bersama kereta BMW atau Ferarri yang bukan milik anda pun, tetapi anda sewa dari jutawan lain.

Tetapi, dengan menyertai program Affiliate NiagaFB ini, saya boleh berikan anggaran potensi pendapatan yang bakal anda hasilkan dengan hanya berada di depan laptop/smartphone secara part time sahaja (contoh pengiraan sahaja):

  • Anda mendapat 2 jualan, anda dapat RM30 (RM15 x 2 ) 
  • Anda mendapat 4 jualan, anda dapat RM60 (RM15 x 4 ) 
  • Anda mendapat 10 jualan, anda dapat RM150 (RM15 x 10 ) 
  • Anda mendapat 50 jualan, anda dapat RM750 (RM15 x 50 ) 

Nampak sikit? Ya, pendapatan aktif adalah pendapatan di mana hanya akan dibayar jika anda membuat jualan sahaja. Jika anda kurang membuat jualan, anda tidak akan mendapat komisen (hasil). Samalah dengan kerja kita. Jika kita mohon cuti tanpa gaji, maka  hilanglah gaji pada hari tersebut.


Tetapi NiagaFB Mahu Bagi Kelebihan - Anda Kerja Sekali, Untung Berkali-kali!

Dalam sistem binari unik NiagaFB, anda akan diberikan 2 belah kaki, satu kaki di sebelah kiri dan satu lagi kaki di sebelah kanan. 2 pembeli pertama yang membeli melalui link Affiliate anda,  akan diletakkan sebelah kiri dan sebelah kanan (contoh seperti gambar di bawah): 

 

Jika anda mendapat jualan yang ketiga, ia akan diletakkan dalam kaki kiri (atau kanan). Anda bukan sahaja mendapat komisen jualan, dalam masa yang sama, anda juga akan mendapat komisen matching berjumlah RM2 pertama. Sebab, di dalam program affiliate NiagaFB, anda akan di bayar jika:

  • 1 ahli di sebelah kiri dan 
  • 1 ahli di sebelah kanan

Nota: Matching pertama TIDAK akan dibayar komisen, matching ke-2 dan seterusnya akan dibayar komiyen berjumlah RM2

Jika anda memenuhi kriteria tersebut, 1 komisen matching akan wujud dan RM2 akan dikreditkan untuk setiap matching ke dalam eWallet anda. Oleh itu, jumlah komisen aktif dan pasif anda adalah RM47 (RM15x3 + 2). Tak faham? Okay, saya bagi contoh lain: 

Contohnya jika anda membuat 2 jualan, dan 2 ahli juga membuat 2 jualan. Anda akan mendapat 3 komisen matching. Anda layak mendapat RM6 (RM2 x 3 matching). Jika termasuk komisen jualan 2 ahli tersebut, anda bakal dapat komisen berjumlah RM32. Jadi pecahan sumber komisen aktif dan pasif anda adalah:

  • Aktif = RM30 (RM15 x 2)
  • Pasif = RM6 (RM2 x 3)
  • Jumlah RM32.00

Jika rangkaian anda telah berkembang seperti dalam gambarajah berikut, anda telah mempunyai sebanyak 20 ahli (11 di kiri dan 9 di kanan), anda akan layak mendapat 9 pairing bonus iaitu berjumlah RM18 (RM2 x 9). Manakala 2 ahli baki yang belum layak ditebus pairing bonus akan  menerima pairing bonus ke-10 dan ke-11, jika sebelah kanan anda mempunyai tambahan ahli baru.

 

Nota: Komisen matching hanya akan dibayar mulai matching ke-2 dan seterusnya


Saya Baru Belajar, Adakah Saya Dibantu Oleh Penaja Saya?

Kami tahu anda memerlukan sedikit masa untuk mengembangkan network anda dan kami juga tahu anda memerlukan pertolongan dari upline-upline anda. Oleh itu, apabila upline anda telah mendapat ahli baru, secara automatik ia akan 'melimpah' ke sebelah kaki anda yang lemah. Contohnya, jika anda hanya mendapat 1 jualan sahaja di sebelah kaki kiri, dan ahli tersebut telah berjaya mendapat 2 jualan dan terus berkembang. Anda memerlukan ahli baru untuk berada di kaki kanan supaya layak mendapat komisen matching. Apabila limpahan terjadi, anda akan mula mendapat komisen matching pertama anda!

 

Nota: Komisen matching hanya akan dibayar mulai matching ke-2 dan seterusnya

Wow! Hebatlah! Adakah Saya Mempunyai Potensi Pendapatan Walaupun Saya Kurang Membuat Promosi Jualan NiagaFB?

Ya, jika anda telah menyertai NiagaFB lebih awal, anda mempunyai 'advantage' untuk menerima komisen matching walaupun kurang aktif mempromosikan ebook NiagaFB. Anda akan mendapat ahli baru yang dilimbahkan dari upline anda. Cuma, untuk berjaya menjana pendapatan pasif yang lebih banyak, kerjasama antara ahli-ahli NiagaFB adalah amat diperlukan!

 

Nota : Komisen matching hanya akan bayar mula matching ke-2 dan seterusnya

Jadi, Berapa Banyak Potensi Pendapatan Yang Boleh Saya Dapat? 

Maksimum pairing yang anda boleh dapat adalah 250 pairs atau bersamaan RM500 SEHARI!* 

* Jumlah ini tidak termasuk komisen jualan 


Jom Belajar Sambil Buat Duit …

Jika anda join bersama saya pada hari ini, anda akan dibantu.

Jika anda sertai NiagaFB sekarang, anda BUKAN sahaja mendapat sistem. Tetapi juga, produk (pilihan) dan proses pembelajaran secara TERUS dari saya.

Saya sendiri akan membimbing anda.

Tak perlu belajar sampai habis pun untuk start buat duit online (Affiliate).

Belajar sedikit-demi-sedikit, anda sudah boleh mula buat duit seringgit-demi-seringgit.

Sambil menyelam, minum air. Sambil belajar, terus buat duit. Best kan?


Jika Anda Sertai Sistem Affiliate ‘NiagaFB’ Hari Ini, Anda Akan Dapat Banyak Faedah Dan Kelebihannya!

Yang mudahnya dengan sistem ini, anda cuma fokus pada ilmu dan bertindak sahaja, dan motivasikan mereka agar terus cari pelanggan. Dari situ, anda berpeluang dapat raih pendapatan bukan setakat RMXXX setiap bulan, tetapi lebih daripada itu.

  • Pakej ebook NiagaFB 
  • Hanya sekali bayar sahaja
  • Group support FB
  • Sistem notifikasi SMS (memberitahu anda apabila member/ahli telah upgrade)
  • Boleh withdraw komisen anda bila-bila sahaja melalui eWallet
  • Sign-up member menggunakan ePin


Anda Mahu Pendapatan Konsisten Setiap Bulan? Dengan Hanya Modal RMXX Sahaja

Maafkan saya.. Terlebih dahulu, dukacita saya ingin maklumkan INI ADALAH PROGRAM AFFILIATE BERBAYARIa agak berlainan dengan program affiliate yang anda sertai. Anda diwajidkan membeli pakej ebook NiagaFB jika ingin memulakan program affiliate ini.

Apa yang saya mahu tegaskan adalah kami dapat memastikan pendapatan konsisten dengan modal yang amat sedikit sahaja. Kenapa saya katakan anda akan dapat secara konsisten (komisen)? Ini kerana, produk yang bakal dipromosikan adalah produk terlaris dan pengguna yang dah join kelak tidak dapat tidak, kena guna terus produk ini.

Asal sahaja anda sanggup berusaha. Tak tahu promosi? Kami membantu, jangan cari alasan!

Apa Yang Akan Anda Dapat Jika Join Hari Ini?

  • Pakej ebook NiagaFB
  • Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
  • Akses ke group support*
  • Akses ke webinar jemputan*
  • Personal training*
  • Group training*

* Akan dikemaskini dari masa ke semasa

Nilai pakej ebook ini pun sudah melebihi RM5000. Tetapi, saya tidak tergamak untuk mengenakan caj setinggi harga RM500 tersebut. Saya tahu ramai di kalangan anda masih belum ada modal besar untuk mula berbisnes online.

Jadi, saya berikan anda akses percuma hari ini, dan jika gembira dengan sistem ni, baru anda UPGRADE akaun ke program Affilliate berbayar dengan harga yang cukup murah (tiada paksaan). Semudah itu..

Berapakah Harga Yang Saya Nak Letakkan?

Dengan nilai sebenar sekitar RM5000, saya pasti harganya amat tinggi dan sebenarnya masih berbaloi berbanding dengan apa yang anda akan dapat.

Anda boleh buat pilihan sama ada untuk terus berniaga cara konvensional.. Yang mungkin lambat sedikit dan anda terpaksa berusaha sepanjang masa. Jika tidak, tiada duit pendapatan akan masuk.

Atau, anda boleh pilih bisnes cara saya yang bukan sahaja anda akan dapat pendapatan sekali (komisen aktif), tetapi juga komisen masuk berkali-kali (komisen pasif)! Selagi mana peserta anda kekal bersama dengan program lengkap bisnes ini. Malah jika mereka promosi, anda dapat juga mendapat imbuhan sedikit.

RM 500?

Jika saya letakkan pada harga RM500 pun, ia masih berbaloi kerana anda TIDAK ada sebarang caj tambahan atau kos tersembunyi.

Malah dengan jumlah ini, anda boleh jana pendapatan walaupun masa anda terhad dan tidak boleh fokus 100% pada bisnes Affiliate ini.

Apa Kata RM 250?

Oh, saya masih berhati perut. Walaupun di luar sana ada orang jual ebook sehingga mencecah RM300, tetapi saya masih tidak sanggup meletakkan harga setinggi itu walaupun sistem saya merangkumi ebook, webinar, sistem bimbingan, sistem platform bisnes dan sistem komisen berterusan.

Apalah sangat RM250 jika anda boleh buat RM250 setiap bulan secara konsisten.

RM 100?

Oh, saya tak nak jelaskan lagi harga sebenar. Apa kata saya berikan anda akses kesemua yang telah saya cerita di atas dengan satu harga TETAP!

Baiklah! RM30.00!

Dengan hanya harga mampu-milik, anda akan dapat semua berikut :

  • Pakej ebook NiagaFB
  • Akses ke ruangan download ebook-ebook rujukan, video dan tool promosi
  • Akses ke group support*
  • Akses ke webinar jemputan*
  • Personal traning*
  • Group traning*

Akan dikemaskini dari masa ke semasa


Apakah Jaminan Saya Akan Berjaya Buat Duit Online?

Tiada siapa boleh jamin anda akan jadi kaya dengan buat duit online, mahupun menggunakan sistem saya.

Apa yang anda perlu buat adalah USAHA berterusan (dan konsisten).

Sistem saya hanya mempermudahkan anda buat duit secara online, dan anda akan jana DUIT secara BERTERUSAN jika ikut apa yang akan saya akan ajar nanti.

Anda Sanggup Usaha Berhabis-Habisan?

Kalau Tidak Dipecahkan Ruyung, Manakan Dapat Sagunya..

Walaupun anda telah join group ‘NiagaFB’ pada hari ini, bukanlah bermakna anda hanya perlu berpeluk tubuh menunggu duit jatuh ke riba.

Tidak sama sekali.

Anda masih perlu berusaha, cuma kadar usaha itu tidaklah seteruk bisnes lain. Saya telah permudahkan anda buat duit dengan sistem NiagaFB ini.

Saya jemput anda sertai kami dan kita sama-sama buat duit dengan komisen berulang-ulang dan semua orang pasti boleh buat!

“Kejayaan Bermula Dari Idea Yang Nampak ‘Gila’"

 

Boon Lee
Penulis dan pengasas NiagaFB