Pemasaran Facebook Tanpa Kos!
Selamat Datang, Tetamu!! Login

Testimoni

Saya seorang Trainer mengenai Teknik Mengingat Otak Kanan, semestinya menggunakan kelebihan untuk membina jenama Memory Power di FB bukan semudahnya yang saya fikirkan. Pelbagai cara yang saya lakukan sehingga saya menjumpai Ebook NiagaFB. Saya beli 4 ebook yang bernilai RM30 sahaja. Murah dan super berbaloi. Yang saya banyak belajar dari ebook adalah mengenai Teknik FB Live dan Perbaiki cara posting saya. Hasilnya dalam masa 2 hari saja engagement meningkan bahkan saya dapat buat jualan 2-3 kali ganda berbanding sebelum ini. Terbaik ebook NiagaFB, Super Rekomen.

Rusdi Rusli Trainer, Memory Power Skill.


Saya baru sahaja lepas baca ebook NiagaFB. Memang sempoi dan mudah nak faham. Sebelum ini saya pernah belajar 1 teknik membuat jualan dan pemasaran di FB. Apa yang saya belajar itu memang ada dalam ebook ini. Anda tahu berapa saya bayar untuk belajar teknik tersebut (RM50) dan kini harga tersebut RM150 setahu saya. Tapi dalam ebook NiagaFB ini. Anda cuma perlu bayar RM30 sahaja dan dapat belajar teknik yang saya pernah belajar dahulu untuk buat jualan dan pemasaran di FB, anda dapat belajar cara personal branding dan yang paling best "9 teknik guna FB cara pro". Sebelum ini saya rasa dah pro guna FB. Rupanya-rupanya ada lagi fungsi lain dan tools untuk FB yang saya tak tahu. Korang semua patut dapatkan ebook ini. Dahlah harga RM30 jer. Kemudian boleh buat aktif dan pasif income. Terbaik !

Muhammad Izwan


Wow! Itu yang RS boleh simpulkan dengan 4 E-Book NiagaFB. Mudah untuk difahami dan maklumat "Straight to the Point & No Fluff". RS sangat teruja dengan maklumat dalam e-book :- 1. 9 Teknik Guna Facebook Secara PRO 2017 2. Rahsia Mencari & Add Friend Yang Targeted di Akaun FB Anda Kalau nak buat branding yang Ohsem & jualan yang targeted secara Free Cost Marketing, RS sarankan untuk dapatkan E-Book Ini. Jangan tangguh lagi!

Raziel Raphael


Terima kasih kepada admin yang memperkenalkan e-book ini. Pada mulanya saya agak ragu-ragu untuk mendapatkan koleksi e-Book pakej NiagaFb: Rahsia Pemasaran Facebook ini. Namun setelah membacanya, saya rasa semua kandungannya sangat membantu untuk orang yang baru berjinak-jinak dalam dunia pemasaran online seperti saya. Malah e-book ini dapat membantu mereka yang sedia ada dalam dunia perniagaan untuk meningkatkan jualan menggunakan trend promosi facebook terkini dan teknik yang betul dalam pengiklanan online. Dengan harga e-book yang ditawarkan ini saya rasa sangat berbaloi!

Mohd Azmi Ali


Ebook tuan nie mmg membantu saya untuk menaikkan page like tanpa kos fb ads, disamping itu banyak perkara yang dapat membantu saya utk dapatkan engagement dengan audiance lebih dengan penggunaan personal profile yang lebih menyakinkan...

Mohd Nazri Hassan


Alhamdulillah.. Ebook pemasaran fb 2017 sangat2 membantu saya untuk dalam memperomosikan iklan secara percuma hanya melalui fb profile.. Paling best reach semakin tinggi dari sebelum ni dan ramai yg nampak setiap kali saya beriklan. Setakat nak dapat 100 like Dan 50 komen untuk post bisnes ianya sangat MUDAH.

Khairul Anuar


Hye....tuan, saya dah baca ebook tuh, sangat bgs sebb dari situ saya belaja tambah friends yg targetted utk jualan sy di facebook, yg paling best dapat belaja cara tgk org yg mengintai kita ehehe!

Sebelum nie sy main hemtam je add friends sebb xtahu cara lain utk add dan selepas baca ebook, lepas tu amalkan kawan sy bertambah

NAZMA BINTI ABDUL RAZAK NAZMA


4 ebook yang ada memang bagus untuk newbies2 yg baru nak memulakan bisnes di facebook personal. Baca, dan buat semua teknik2 dalam 4 ebook ini, dah boleh buat jualan dengan menggunakan facebook personal sahaja tanpa perlu buat iklan berbayar. Harga ebook pun terlalu murah dan amat mudah difahami untuk para newbies..

Farahani Hashim


Hye boon lee.. i nak bg tau lepas i baca ebook rahsia pemasaran fb tu i terus guna teknik yg u bg .. salah satunya cari target prospek yg sangat mudah.. masa dulu jika i post di personal fb x de pon nk pm or wasap i direct.. sekarang sangat ok sales pon mashukkkk..

Esni Mardhiah